Sluta lita
på magkänslan
Framtiden tillhör de journalister som vet att det krävs mer än magkänsla för att nå fram till läsare och publik. På Mittmedia är data om våra användare en av grundstenarna i vår lokala kvalitetsjournalistik. Det ger oss mycket kunskap om våra användare och tittare men det ger också liv åt texter, bilder och live-tv-inslag. Välkommen i sommar att vara med när vi skapar nyhetsvärldens modernaste organisation.
Kan du slå
en textrobot?
På Mittmedia är data en av grundstenar i vår lokala kvalitetsjournalistik. Det ger oss mycket kunskap om våra användare men också liv åt texter, bilder och live-tv-inslag. Välkommen i sommar att vara med när vi skapar nyhetsvärldens modernaste organisation där textroboten Rosalinda är en av kollegorna.
Drivs du av data och
är besatt av dina läsare
och publik?
Framtiden tillhör de journalister som vet att det krävs mer än magkänsla för att nå fram till läsare och publik. På Mittmedia är data en av grundstenarna i vår lokala kvalitetsjournalistik. Det ger oss väldigt mycket kunskap om våra användare men också liv åt texter, bilder och live-tv-inslag. Välkommen i sommar att vara med när vi skapar nyhetsvärldens modernaste organisation.
Ge din sommar
en innehålls-
strategi!
På Mittmedia är data en av grundstenarna i vår lokala kvalitetsjournalistik. Den ger oss väldigt mycket kunskap om våra användare och på den bygger vi våra innehållsstrategier. Välkommen i sommar att vara med när vi skapar nyhetsvärldens modernaste organisation.
Så utvecklar vi lokaljournalistiken
Innehållsinitiativet — höstens stora satsning för att lyfta den digitala lokaljournalistiken
Läs artikeln här
Därför förenklar Mittmedia startsidorna och skapar personaliserade flöden
Läs artikeln här
Mittmedia bygger om — skapar en enda virtuell nyhetsdesk
Läs artikeln här
Det här kan bli din dag i sommar
Träffa några av våra tidigare sommarvikarier

Michael Sundberg

Gefle Dagblad, allmänreporter sommaren 2017, krimreporter sommaren 2018

För den som vill jobba som multijournalist i framtiden är GD och Mittmedia en utmärkt arbetsplats. Stort ansvar – där man varje morgon får pitcha sina egna ideer, kombinerat med stor frihet att få testa på olika roller gör det till ett perfekt sommarjobb.

Lina Sköld

Norrtelje Tidning, kulturreporter sommaren 2018

På NT tog de tillvara på min tidigare erfarenhet som fotograf, och jag fick möjlighet att fortsätta utvecklas – jag tog bilder, redigerade, gjorde bildspel, filmade och klippte film. Allt helt självgående, men med stöd då jag behövde det. Arbetsplatsen då? Kan alla verkligen vara så där trevliga, tänkte jag!

Klara Viklund

Sundsvalls Tidning, allmänreporter sommaren 2018

Det var jättekul att få testa på att jobba skarpt som journalist, att skriva, fota, filma – och sända live. Det absolut bästa med att jobba på ST var dock arbetsplatsen. När en av journalisterna kom tillbaka från sin semester kom han fram och skakade min hand, och tackade för ett väl utfört arbete!

Fortfarande sugen på ett jobb i värdsklass?